2018-11-09

Applikationskonsult Unit4 Business World (UBW)

Applikationskonsult Unit4 Business World (UBW)

Vill du bli en del av ett växande företag där du kommer arbeta med spännande uppdrag och projekt i en roll som applikationskonsult? TagsIT söker dig som är redo att ta dig an nya utmaningar och som vill bli en del av vår utveckling framåt.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som applikationskonsult kommer du arbeta i nära samarbete med kunden för att på bästa sätt förstå kundens behov. Uppdragen handlar ofta om verksamhetsutveckling inom IT med betoning på affärssystemet Unit4 Business World (UBW). Du kommer arbeta i leveranser mot kund eller arbeta i projekt ute hos kund. Här får du möjlighet att arbeta i en bred roll och dynamisk miljö! Dina framtida arbetsuppgifter kan bland annat innefatta att ansvara för:

 • Utredningar och förstudier
 • Projektledning
 • Implementation
 • Integrationer
 • Systemförvaltning
 • Rådgivning och support
 • Utbildning och hålla Workshops

 Vem är du?

För att trivas hos oss, tror vi att du är du en ansvarsfull och engagerad person som stimuleras av att arbeta med varierade arbetsuppgifter. Du är lyhörd och lösningsorienterad för att kunna skapa förståelse för kundens situation och verksamhetens utmaningar. Du har ett konsultativt förhållningssätt och tycker det är givande att arbeta både operativt med leverans och med affärsutveckling. Förutom en god teknisk förståelse, söker vi dig med följande kvalifikationer:

 • Eftergymnasial utbildning inom Ekonomi/IT alternativt motsvarande relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet
 • Något års praktisk arbetslivserfarenhet som applikationskonsult, systemförvaltare eller verksamhetskonsult inom Unit4 Business World
 • Goda kunskaper i Excel och gärna i något rapporterings-eller analysverktyg
 • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift

 Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, bonusprogram och utvecklande karriärmöjligheter. På NVBS Business IT värderas din kompetens och vi tror på att du vill tillsammans med oss, utveckla företaget och våra kunder.

 Om oss

TagsIT är en del av NVBS-koncernen som grundades 2012 med verksamhet i norden. Vi arbetar ständigt med att utbilda och vidareutveckla oss för att ligga i teknikens framkant inom våra verksamhetsområden. Alla medarbetare är högt kompetensmässiga inom sitt respektive område. Vi jobbar aktivt för att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare inom IT-konsultmarknaden och arbetar tillsammans med målet att ta oss dit. Hos oss är det ett öppet klimat där vi tillsammans arbetar utifrån våra kärnvärden engagemang, kundnärhet, ödmjukhet och resultat för att leda oss mot våra mål!

 Anställningsform: Tillsvidare med tillträde snarast

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm

 Ansökan

Skicka in din ansökan till oss på info@tagsit.se. Vid frågor och funderingar, kontakta Julia Eklöf, HR Generalist, på telefon 073-802 10 55.

Vi ser fram emot din ansökan!