2020-06-29

Digital Marketer

Brinner du för kreativ kommunikation, digital analys och marknadsföring? En perfekt roll för dig som vill jobba i ett snabbt växande företag med stora drömmar och mål!

Vilka är vi?

Som företag har TagsIT upplevt en otrolig tillväxtresa som vi är stolta över. Vi har mångdubblat vår omsättning sedan starten 2015 tack vare det förtroende vi har fått av kunderna och hängivna medarbetare.

TagsIT är specialister på affärsystem och systemutveckling. Vi jobbar aktivt för att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare inom IT-konsultmarknaden. Hos oss är det ett öppet klimat med korta beslutsvägar. Vår värdegrund bygger på engagemang, kundnärhet och ödmjukhet. Vi bär med oss vår värdegrund i allt vi gör och levererar vårt arbete med hög kvalitet och expertis. Namnet TagsIT beskriver vårt löfte till våra kunder; Tactical Application Great Solutions.

Din roll hos oss

Som Digital Marketer kommer du att arbeta med vår marknadsföring, varumärke och kommunikation i sociala medier. Det innebär bland annat att identifiera, navigera och attrahera våra målgrupper samt anpassa budskap som går i linje med vår affärsvision. Du kommer också att arbeta med digitala analyser och strategier för att skapa träffsäker marknadsföring. Vidare ingår det att:

 • Ansvara för kommunikation och publicering på sociala medier
 • Producera marknadsföringsmaterial
 • Webbanalyser
 • Optimera, uppdatera och underhålla företagets webbsida
 • Sökoptimering (SEO)

Vem är du?

För att trivas hos oss tror vi att du är en kreativ och social person. Du har en förmåga att omvandla dina idéer till ett målmedvetet skapande och tycker om att driva projekt. Du har ett sinne för färg och form samt hänger med i de senaste trenderna. I ditt arbete är du självgående, nyfiken och orädd för att ta dig an nya utmaningar. Vi är ett härligt team och hoppas att du kan bidra med positiv energi och utveckling. Förutom det ovannämnda, söker vi dig med följande kvalifikationer:

 • Relevant eftergymnasial utbildning med tyngdpunkt på marknadsföring eller sociala medier
 • Erfarenhet av produktion och publicering av material i sociala medier
 • Kunskap i digitala verktyg så som Google Analytics och Google Ads
 • Erfarenhet av bildhantering och videoredigering
 • Goda kunskaper i WordPress och CSS
 • Kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift

Vad erbjuder vi?

Hos oss får du fria tyglar och möjligheten att arbeta på ett kreativt sätt. Utöver fast månadslön erbjuder vi ett förmånspaket med tjänstepension, friskvård och sjukvårdsförsäkring. På TagsIT värderas din kompetens och vi tror på att du vill tillsammans med oss, utveckla företaget och våra kunder.

Hur söker du?

Läs mer om www.tagsit.se och skicka in din ansökan via julia.eklof@nvbs.se!

Vid frågor och funderingar, kontakta Julia Eklöf, HR-Generalist på 073-802 10 55.

Anställningsform: Tillsvidare med initial provanställning

Omfattning: Heltid

Ort: Stockholm