2016-01-08

Managementkonsult Affärssystem

På TagsIT värderas din kompetens och vi tror på att du vill tillsammans med oss utveckla företaget och våra kunder. Engagemang, kundnärhet, ödmjukhet och resultat är våra kärnvärden som leder oss mot våra mål.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och nära till beslut, där vi tillsammans arbetar för att vara den bästa arbetsplatsen på IT-konsultmarknaden. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och förmåner för våra medarbetare.

Om Rollen

Du arbetar som Managementkonsult i leveranser mot kund eller i projekt på plats hos kunden. Uppdragen handlar ofta om verksamhetsutveckling inom IT med betoning på affärssystem. Uppdragen kan variera och du kan komma att ansvara för:

  • utredningar och förstudier
  • projektledning
  • kravanalys
  • implementation
  • integrationer
  • systemförvaltning
  • rådgivning och support

Din Bakgrund

Som Managementkonsult har du minst några års erfarenhet som applikationskonsult, systemförvaltare eller verksamhetskonsult inom Unit4 Business World (fd Agresso) eller Visma.net. Vi ser gärna också att du har goda kunskaper i Excel och gärna i något rapporterings- eller analysverktyg.

Du har erfarenhet från att hålla workshops, utbildning, presentationer och det är en fördel om du har deltagit eller projektlett ERP affärssystem.

Din utbildning kan vara inom: systemvetenskap/informatik/civilekonom/ingenjör.

Din erfarenhet kan du ha fått från offentlig eller privat sektor.

Som person är du ansvarsfull och självgående. Du har förståelse kring olika verksamheters utmaningar, och god förmåga att sätta dig in i kunders situation. Du tycker det är givande att både arbeta operativt med leveransen och samtidigt komma med förslag till förbättringar. Du har ett konsultativt förhållningssätt och är affärsorienterad.

Din Ansökan

Välkommen in med din ansökan eller frågor genom att maila in till info@tagsit.se.  Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.