Jobba hos oss

Karriär på TagsIT

Karriärmöjligheter på TagsIT

På TagsIT fokuserar vi på att förstå våra kunders behov genom nära samarbete. Våra medarbetare bidrar med expertis från planering till genomförande, vilket hjälper våra kunder att effektivisera sina processer med hjälp av våra system. Vi strävar efter att alltid möta våra kunders förväntningar, med en tydlig inriktning på kvalitet och kundnöjdhet. Detta gör oss till en betrodd och uppskattad samarbetspartner för våra kunder.

Vi söker nu

Ledig tjänst

Applikationskonsult - Visma

Ledig tjänst

Managementkonsult - Unit4 ERP

Ledig tjänst

Power BI Utvecklare

Ledig tjänst

Systemutvecklare

Att jobba på TagsIT

Arbetsliv och balans

På TagsIT tror vi på en hälsosam balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder flexibilitet att anpassa dina arbetsdagar och möjligheter till distansarbete. Att träffas fysiskt på kontoret är också viktigt för oss för att stärka samarbete och gemenskap. Att ge och bidra till sina kollegor är ett kärnvärde hos oss.

Kreativitet

Hos TagsIT får kreativiteten utrymme att flöda. Våra snabba beslutsvägar främjar ständigt nya idéer och innovationer. Här har du friheten att påverka, och precis som vi värdesätter våra kunders idéer uppskattar vi dina bidrag och förslag som en del av vår kontinuerliga utveckling.

Förmåner

TagsIT erbjuder ett brett utbud av förmåner för att skapa en optimal arbetsmiljö. Från attraktiv ersättning till omfattande sjukvårdsförsäkringar och pensioner, vi ser till att ta hand om våra medarbetare. Missa inte vårt utbud av friskvårdsinitiativ och andra förmåner som stärker både kropp och själ.

Karriärsmöjligheter

Upptäck karriärmöjligheter hos TagsIT som främjar din personliga och professionella utveckling. Vi erbjuder en dynamisk miljö med spännande roller och utvecklingsvägar. Bli en del av vårt växande bolag och utnyttja de många möjligheter som uppstår när vi växer tillsammans.

Vi söker ständigt efter nya kollegor inom:

Vill du veta mer?

porträttfoto man
Sami Aaraj

VD Väst & Marknadsansvarig

Öppen ansökan - maila ditt CV