Systemutvecklare

Ansök nu

Om TagsIT

Sedan starten 2015 har TagsIT vuxit stadigt, med en tydlig vision om att förbättra och effektivisera våra kunders IT-processer. Vår styrka ligger i vår förmåga att anpassa oss efter kundernas unika behov, stödda av ett team där varje medlem bidrar med sin expertis och kreativitet. Vi är stolta över vår arbetsmiljö, som präglas av öppenhet, samarbete och en ständig strävan efter att lära och utvecklas tillsammans. Vår ambition är att skapa lösningar som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna, och att göra detta i en atmosfär där alla känner sig värderade och delaktiga.

Om rollen

I din roll som Systemutvecklare hos TagsIT kommer du att spela en nyckelroll i leveranser både internt och externt. Du kommer att arbeta med varierande uppdrag, vilket ger dig möjlighet att ständigt utvecklas och använda din expertis inom java, .NET, C#, JavaScript, front-end, back-end, UX, mobilutveckling samt att du är välbekant med databasspråk vanligen T-SQL (Oracle förekommer), webgränssnitt såsom SOAP och REST.
Ditt arbete kommer att omfatta både kundanpassade projekt och interna utvecklingsinitiativ, där din tekniska skicklighet och din förmåga att förstå kundens behov är avgörande.

Vem söker vi?

  • Erfarenhet: Minst några års erfarenhet inom ett eller flera av våra utvecklingsspråk.
  • Förmåga: Ansvarsfull, självgående, med förståelse för olika verksamheters utmaningar.
  • Personlighet: Engagerad, affärsorienterad och med ett konsultativt förhållningssätt.

Vi erbjuder

  • En stimulerande arbetsmiljö: Ett öppet klimat med nära till beslut och en stark gemenskap.
  • Professionell utveckling: Ständig utbildning och utvecklingsmöjligheter inom teknikens framkant.
  • Konkurrenskraftiga villkor och förmåner.

Redo för nästa steg i karriären?

Skicka in din ansökan till info@tagsit.se. Vi genomför urval löpande, så ju tidigare du ansöker, desto bättre.