2016-08-23

Applikationskonsult Visma.net

 

 
   

Namnet TagsIT beskriver ett löfte till våra kunder, nämligen Tactical Applications Great Solutions. Att arbeta hos TagsIT innebär att du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat team och i nära samarbeten med våra kunder. Vi strävar efter att vara nummer ett i allt vi gör och vill växa tillsammans med härliga, kompetenta, och inspirerande kollegor.
Bli en del av TagsIT:s utveckling genom att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Beroende på dina tidigare erfarenheter inom Visma.net och vad du har för ambitioner framåt, finns det flera möjligheter att erbjuda. Gemensamt är att vi alltid arbetar i nära samarbete med kunden.

Som Applikationskonsult inom Visma.net arbetar du med verksamhetsutveckling i form av utredningar, förstudier, implementationer, förvaltning, support och integrationer tillsammans med ditt team.

Du har en rådgivande och en stödjande roll mot kunden och får möjlighet att arbeta med varierande uppdrag och i en dynamisk arbetsmiljö. För att lyckas i rollen har du minst ett års arbetslivserfarenhet inom Visma.net.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom IT / ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har är lyhörd och lösningsorienterad för att kunna skapa förståelse för kundens situation och verksamhetens utmaningar. Du har ett sinne för service, är strukturerad och har en god analytisk förmåga samt tidigare erfarenhet av Visma.net.

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar erbjuder vi ett förmånspaket med tjänstepension, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, bonusprogram och utvecklande karriärmöjligheter. På TagsIT värderas din kompetens och vi tror på att du vill tillsammans med oss, utveckla företaget och våra kunder. 

Om oss

TagsIT grundades 2015 med verksamhet i Norden. Vi arbetar ständigt med att utbilda och vidareutveckla oss för att ligga i teknikens framkant inom våra verksamhetsområden och alla medarbetare är högt kompetensmässiga inom sitt respektive område.

Vi arbetar aktivt för att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare inom IT-konsultmarknaden och arbetar tillsammans med målet att ta oss dit. Hos oss är det ett öppet klimat med nära till beslut där vi alla tillsammans tar ett stort ansvar och kärnvärden som engagemang, kundnärhet, ödmjukhet och resultat leder oss mot våra mål.


Anställningsform   Tillsvidare med tillträde snarast

Omfattning            Heltid

Plats                       Stockholm / Göteborg / Hybrid

 

Ansökan

Skicka in din ansökan till oss på info@tagsit.se. Vid frågor och funderingar, kontakta Max Edland 070-357 55 97. Vi ser fram emot din ansökan!