2018-11-09

Tjänster Unit4 ERP

Tjänster inom Unit4 ERP

 Tactical Applications Great Solutions beskriver ett löfte till våra kunder. Att jobba hos TagsIT innebär att du kommer jobba tillsammans med ett engagerat team och i nära samarbeten med våra kunder. Vi vill ligga i teknikens framkant och vill växa tillsammans med härliga, kompetenta, och inspirerande kollegor. Bli en del av TagsIT:s utveckling genom att skicka in din ansökan redan idag!

Vad finns det för jobbmöjligheter hos TagsIT?

Hos oss har du möjlighet att jobba som applikations eller managementkonsult. Beroende på dina tidigare erfarenheter inom Unit4 ERP och vad du har för ambitioner framåt, finns det flera möjligheter att erbjuda. Gemensamt är att vi alltid jobbar i nära samarbete med kunden.

Som Applikationskonsult inom Unit4 ERP arbetar du med verksamhetsutveckling i form av utredningar, förstudier, implementationer, systemförvaltning och integrationer. Du har en rådgivande och en stödjande roll mot kunden och får möjlighet att jobba med varierande uppdrag och i en dynamisk arbetsmiljö. För att lyckas i rollen har du minst ett års arbetslivserfarenhet inom Unit4 ERP.

Som Managementkonsult arbetar som leveransansvarig mot våra kunder. Du driver projekt, ansvarar för planering, budget och konsultleveransen. Du jobbar också med processutveckling, förvaltningsledning och har i och med det en rådgivande och vägledande roll mot kunden. För att lyckas i rollen har du mycket goda kunskaper inom Unit4 ERP. Det är även meriterande om du tidigare har jobbat som projektledare eller förvaltningsledare samt har erfarenhet av PM3. 

 Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom IT / ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i Excel, är lyhörd och lösningsorienterat för att kunna skapa förståelse för kundens situation och verksamhetens utmaningar. Du har ett sinne för service, är strukturerad och har en god analytisk förmåga.

 Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi ett förmånspaket med tjänstepension, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, bonusprogram och utvecklande karriärmöjligheter. På TagsIT värderas din kompetens och vi tror på att du vill tillsammans med oss, utveckla företaget och våra kunder. 

 

Om oss

TagsIT grundades 2015 med verksamhet i norden, vi arbetar ständigt med att utbilda och vidareutveckla oss för att ligga i teknikens framkant inom våra verksamhetsområden. Alla medarbetare är högt kompetensmässiga inom sitt respektive område. Vi jobbar aktivt för att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare inom IT-konsultmarknaden och arbetar tillsammans med målet att ta oss dit. Hos oss är det ett öppet klimat med nära till beslut där vi alla tillsammans tar ett stort ansvar där kärnvärden som engagemang, kundnärhet, ödmjukhet och resultat leder oss mot våra mål. Namnet TagsIT beskriver ett löfte till våra kunder, nämligen Tactical Applications Great Solutions.

Anställningsform: Tillsvidare med tillträde snarast

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm / Göteborg / Hybrid

 Ansökan

Skicka in din ansökan till oss på info@tagsit.se. Vid frågor och funderingar, kontakta Elin Matteoni, HR Generalist, på telefon 072-713 75 34. Vi ser fram emot din ansökan!