2016-08-23

Konsult Unit4 MAP

På TagsIT värderas din kompetens och vi tror att du tillsammans med oss vill utveckla företaget och våra kunder. Engagemang, kundnärhet, ödmjukhet och resultat är våra kärnvärden som leder oss mot våra mål.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och nära till beslut, där vi tillsammans arbetar för att vara den bästa arbetsplatsen på IT-konsultmarknaden. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och förmåner för våra medarbetare.

Om Rollen

Du arbetar som konsult i leveranser mot kund eller i projekt på plats hos kunden. Uppdragen handlar ofta om verksamhetsutveckling i kombination med Unit4 MAP som är ett kalkyleringsverktyg och används främst inom bygg samt anläggning. Uppdragen kan variera och du kan komma att ansvara för:

  • utredningar och förstudier
  • projektledning
  • kravanalys
  • implementation
  • rådgivning och support

Din Bakgrund

Du är inte rädd för att tala inför människor och har erfarenhet av att hålla workshops, utbildningar samt presentationer.

Det är meriterande att ha arbetat med anbudskalkyler, produktionskalkyler osv. Vi ser också att du har mycket goda kunskaper i Excel och gärna Unit4 MAP.

Som person är du ansvarsfull, affärsmässig, självgående och driven. Du har förståelse kring olika verksamheters utmaningar, och god förmåga att sätta dig in i kunders situation. Du tycker det är givande att både arbeta operativt med leveransen och samtidigt komma med förslag till förbättringar.

Din utbildning

civilingenjör/civilekonom/byggingenjör.

Din Ansökan

Välkommen in med din ansökan eller frågor genom att maila in till info@tagsit.se. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.