2020-09-30

Business Intelligence developer

Vår verksamhet växer och vi söker nu en ny kollega till vårt härliga team i rollen som Business intelligence developer. TagsIT söker dig som vill arbeta med effektiva och moderna lösningar!

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen som BI utvecklare kommer du arbeta i nära samarbete med kunden för att arbeta fram de bästa lösningarna för kunden. I uppdragen kommer du se till att analysverktyget funktionalitet nyttjas maximalt. Du kommer arbeta i leveranser mot kund eller arbeta i projekt ute hos kund. Här får du möjlighet att arbeta i en bred och kreativ roll! Dina framtida arbetsuppgifter kan bland annat innefatta att ansvara för:Utredningar och förstudier

  • Integrationer och programanpassningar
  • Informationsmodellering och visualisering i Power BI
  • Rådgivning och support
  • Affärsutveckling

Vem är du?
För att trivas hos oss, tror vi att du är du en ansvarsfull och engagerad person som stimuleras av att arbeta med problemlösningar. Du är intresserad av analys och har en fallenhet för siffror. Du har ett konsultativt förhållningssätt och tycker det är givande att arbeta både operativt med leverans och med affärsutveckling. Förutom en god teknisk förståelse, söker vi dig med följande kvalifikationer:

  • Eftergymnasial utbildning inom IT/Ekonomi alternativt motsvarande relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet
  • Arbetat minst 2 år med Power BI
  • Goda kunskaper inom SQL Server, Integration Service och Power BI
  • Goda kunskaper i Excel och gärna i något rapporterings-eller analysverktyg
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Meriterande om du har arbetat med affärssystem kopplad till Power BI

Vad kan vi erbjuda dig?
Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, friskvårdbidrag, konkurrenskraftigt lönevillkor och utvecklande karriärmöjligheter. På TagsIT värderas din kompetens och vi tror på att du vill tillsammans med oss, utveckla företaget och våra kunder.

Om oss
TagsIT grundades 2015 med verksamhet i norden, vi arbetar ständigt med att utbilda och vidareutveckla oss för att ligga i teknikens framkant inom våra verksamhetsområden. Alla medarbetare är högt kompetensmässiga inom sitt respektive område. Vi jobbar aktivt för att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare inom IT-konsultmarknaden och arbetar tillsammans med målet att ta oss dit. Hos oss är det ett öppet klimat med nära till beslut där vi alla tillsammans tar ett stort ansvar där kärnvärden som engagemang, kundnärhet, ödmjukhet och resultat leder oss mot våra mål. Namnet TagsIT beskriver ett löfte till våra kunder, nämligen Tactical Applications Great Solutions.

Anställningsform: Tillsvidare med tillträde snarast
Omfattning: Heltid
Plats: Stockholm

Ansökan
Välkommen att ansöka genom att maila in till info@tagsit.se Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.

Vid frågor och funderingar, kontakta Julia Eklöf, HR Generalist, på telefon 073-802 10 55. 

Vi ser fram emot din ansökan!