2020-11-17

Power BI

TagsIT

Power BI

Visualisera och analysera data

Vad är Power BI?

Power BI är en samling programvarutjänster, appar och kopplingar som arbetar tillsammans för att förvandla dina orelaterade datakällor till sammanhängande, visuellt fördjupande och interaktiva insikter.

På TagsIT bygger vi upp kundspecifika integrationer och kopplingar mot ERP system, Kalkyleringssystem och arbetar med Power BI:s lösningar för att visa upp data i realtid.

Hur jobbar vi med Power BI:s lösningar?

"Med hjälp av Power BI:s lösningar kan vi på TagsIT bygga upp specifika integrationer för våra kunder och göra kopplingar mot ERP system och kalkyleringssystem"

Insikter i stor skala

Med Power BI får vi ut mesta möjliga av dina big data-investeringar genom att ansluta till alla dina datakällor med tillräcklig skala för att kunna analysera, dela och främja insikter i organisationen samtidigt som du behåller precision, konsekvens och säkerhet i dina data.

Strömma analyser i realtid

Med Power BI får du reda på vad som händer i realtid. Från sensorer i fabriken till källor i sociala medier källor får du tillgång till realtidsanalyser så att du alltid är beredd att fatta beslut när de behövs.

Strategiska beslut

Med hjälp av Power BI kan du samarbeta enkelt med samma data, samarbeta i rapporter och dela insikter via vanliga Microsoft Office-program som Microsoft Teams och Excel

Är du intresserad av att veta mer om Power BI och hur vi på TagsIT kan hjälpa er verksamhet?

Följ oss på våra Sociala kanaler!

Spana in våra andra tjänster!