2020-11-17

Power BI

TagsIT

Power BI

Visualisera och analysera data

Vad är Power BI?

Power BI är ett marknadsledande analysverktyg som hjälper företag att samla ihop, visualisera och analysera data från alla tillgängliga datakällor. Med Power BI kan våra kunder få djupare insikt av sin data och hålla sig uppdaterade på trender och avvikelser. Det är enkelt att dela rapporter och skapa dashboards i molnet och allt är tillgängligt när som helst och var som helst, på datorn, plattan eller i mobilen.

Hur jobbar vi med Power BI:s lösningar?

TagsIt kan hjälpa er att få ut mer av datan från alla era datakällor. Vi hjälper till att hämta data från datakällorna, integrera den och bygga rapporter efter era önskemål.

Vi tror på att starta med ett mindre projekt, så ni själva kommer igång snabbt, när ni sedan är bekväma med Power BI och ser möjligheterna med verktyget hjälper vi er att vidareutveckla rapporterna efter era specifika behov.
För dem som använder Unit4 ERP eller MAP har vi gjort det ännu enklare att komma igång. Starta er Power BI-resa med att koppla på våra rapporter från färdigbyggda mallar för att klicka runt och testa.

Unit4 ERP Analys

Överblick över alla nyckeltal, resultaträkning, balansräkning, kundreskontran och leverantörsreskontran.

Unit4 Map Analys

Samla uppföljning och nyckeltal för hela projektportföljen på ett ställe.

Varför Power BI?

  • Flexibelt verktyg som är enkelt att anpassa efter verksamhetens behov​
  • Snyggt och enkelt gränssnitt som är lätt att lära sig. Användare kan skapa egna visualiseringar och dashboards för att snabbt få en överblick över det som är viktigast för just den personen i organisationen.
  • Tillgänglighet. Oavsett var eller när på dygnet så kommer ni åt Power BI via datorn, plattan eller mobilen.​
  • Kostnadseffektiv licensmodell. Microsoftprodukt kopplad till Office365, där ni endast betalar en mindre licenskostnad per användare.​
  • Integrerat med andra verktyg, som Microsoft Excel och Microsoft Teams, vilket gör det möjligt att exempelvis kan dela en rapport inbäddad i ert team i Teams.

Är du intresserad av att veta mer om Power BI och hur vi på TagsIT kan hjälpa er verksamhet?

Följ oss på våra Sociala kanaler!

Spana in våra andra tjänster!