2017-08-13

Systemutvecklare

På TagsIT värderas din kompetens och vi tror på att du vill tillsammans med oss utveckla företaget och våra kunder. Engagemang, kundnärhet, ödmjukhet och resultat är våra kärnvärden som leder oss mot våra mål.

Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och nära till beslut, där vi tillsammans arbetar för att vara den bästa arbetsplatsen på IT-konsultmarknaden. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och förmåner för våra medarbetare.

Om Rollen

Du arbetar som Systemutvecklare i leveranser mot kund eller i projekt på plats hos kunden. Dina uppdrag och kunder är varierande beroende på vad du vill uppnå och utvecklas inom. Som systemutvecklare hos oss arbetar du tillsammans med talangfulla kollegor med olika inriktningar. Uppdragen kan variera där gemensamma nämnaren är att skapa lösningar som kommer till nytta för kunden och deras affärsverksamhet.

Vi jobbar med de senaste teknikerna med fokus på java, .NET, C#, javascript, front-end, back-end, UX och mobilutveckling (Android, iOS).

Din Bakgrund

Som systemutvecklare har du minst några års erfarenhet inom ett eller flera ovan nämnda utvecklingsspråk. Vi ser gärna också att du har erfarenhet i Agila arbetssätt och av konsultrollen.

Din erfarenhet kan du ha fått från offentlig eller privat sektor.

Som person är du ansvarsfull och självgående. Du har förståelse kring olika verksamheters utmaningar och god förmåga att sätta dig in i kunders situation. Du tycker det är givande att både arbeta operativt med leveransen och samtidigt komma med förslag till förbättringar. Du har ett konsultativt förhållningssätt och är affärsorienterad.

Din Ansökan

Välkommen in med din ansökan eller frågor genom att maila in till info@tagsit.se.  Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan.