2020-12-11

Systemutveckling

Områden inom systemutveckling

TagsIT tillhandahåller specialistkompetens inom ett flertal utvecklingsområden: Frontend, Backend, mobilutveckling och spelutveckling.

Våra specialister har bred kunskap inom systemutveckling och genomför utveckling av appar, utveckling av backend tjänster, implementation av frontend samt långsiktig support. För oss är systemutveckling inte bara ett uppdrag, det är ett löfte om ett fungerande system anpassat för er organisations behov.

färgglad bild systemutveckling
systemutveckling html

Vad betyder systemutveckling för oss på TagsIT?

På TagsIT upplever vi att systemutveckling är A och O i en modern organisation. En organisation som vill ha en möjlighet att anpassa sin verksamhet och sina IT produkter på ett snabbt och stabilt sätt.

För dig är vi inte bara systemutvecklare, vi är också din partner när du måste fatta snabba bra beslut i en föränderlig marknad. Därför hjälper vårt stöd dig att utveckla de verktyg som behövs för att kunna fatta dessa beslut. Tryggt, snabbt och effektivt!

Med bred kunskap inom systemutveckling

Tack vare våra experter har vi möjlighet att erbjuda all nödvändig kompetens i hela system- utvecklingskedjan. Därför tar vi oss an stora utmaningar i hela kedjan! Allt från planering och projektledning till utveckling, leverans och långtidssupport. 

Med bred kunskap inom systemutveckling för stora som små organisationer (både privat och offentlig sektor) känner vi oss hemma i vilket projekt vi än tar oss an.

kvinna systemutveckling

Teknisk kompetens

Vår tekniska kompetens sträcker sig över ett stort spektrum av utveckling med allt från app- utveckling för Android till Backend utveckling och Frontend. Inom detta spektrum har vi speciellt fördjupat våra programmeringskunskaper i:

– Git
– Firebase
– Bitrise
– Abstract
– Figma
– Bitbucket med mera. 

– Unity 3D
– Kotlin
– Java
– C#
– Android SDK

händer systemutveckling

Då vi också är fokuserade på att leverera helhetslösningar för systemutveckling har vi fördjupat oss i flertalet tekniker kring närliggande runt själva utvecklingen. Bland annat Agilutveckling, Scrum, Jira och Confluence.

Är du intresserad av att veta mer om systemutveckling och hur vi på TagsIT kan hjälpa er verksamhet?

Följ oss på våra Sociala kanaler!

TagsIT logga