2019-02-22

Tech Recruiter till entreprenörsdrivet it-konsultbolag

NVBS Business IT grundades med vision att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare inom IT-konsultmarknaden. Vi arbetar ständigt med att skapa de bästa förutsättningar för lyckas med våra mål och nu söker vi en driven Tech Recruiter som vill växa tillsammans med oss.

Hos NVBS är det ett öppet klimat med nära till beslut där vi tillsammans arbetar med våra kärnvärden engagemang, kundnärhet, ödmjukhet för att nå våra resultat tillsammans. Nu söker vi efter dig som brinner för att rekrytera tech-talanger i ett entreprenörsdrivet tillväxtbolag där utvecklingsmöjligheterna är stora för rätt person.

Om rollen

Som Tech Recruiter kommer du att ingå i ett litet rekryteringsteam. Du kommer att ha en bred roll som omfattar helhetsansvar för rekryteringsprocessen vilket innebär att attrahera, rekrytera och behålla rätt kandidater inom våra affärsområden frontend, backend, games och mobilutveckling (Android och iOS). Vi vet att du kommer trivas hos oss om du är målinriktad och en teamplayer. Du uppskattar en snabbrörlig och affärinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem du kommer i kontakt med.

Framgångsfaktorer (meriterande):

– Akademisk utbildning eller motsvarande
– Erfarenhet av sälj, rekrytering, search eller headhunting – Mycket god kommunikationsförmåga
– Kreativ och lösningsorienterad med ett starkt affärsdriv – Genuint intresse för människor och relationsbyggande

Vi tror att du har erfarenhet alternativt ett stort intresse för IT och vill lära dig mer, samtidigt som du vill utvecklas inom rekrytering och försäljning. Viktigast är att du har viljan och drivet att lära. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering. För att trivas hos oss är du prestationsinriktad, med en sympatisk approach till kollegor och kunder.

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@nvbsit.se