2017-11-13

Employer Branding & Recruiter

NVBS fortsätter att expandera inom segmentet IT och söker nu en driven person som ansvarar för rekrytering och employer branding till vårt kontor i Sundbyberg. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en entreprenörsdriven miljö där vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och nära till beslut, och där vi tillsammans arbetar för att vara den bästa arbetsplatsen på IT-konsultmarknaden.

Employer branding är en av de viktigaste funktionerna vi har och i rollen har du stora möjligheter att sätta din prägel på arbetet och vara med samt utveckla vår Talent Acquisition funktion. Vi erbjuder en omväxlande vardag i ett företag där vi aktivt delar med oss av kunskap och har ett öppet, positivt klimat.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att ha en betydande roll. I din roll har du en kontinuerlig och intressant dialog med våra kandidater. Du söker och hittar kompetenta kandidater samt lyckas övertyga dem om möjligheterna hos NVBS. För att nå rätt målgrupper behövs nytänkande i sökningar, nätverkande, samarbete med högskolor och andra forum som vi ännu inte upptäckt. En del av arbetet och din roll blir att aktivt jobba med employer branding genom exempelvis sociala medier tillsammans med vår ledningsgrupp i NVBS.

Din profil

Vi tror att du har erfarenhet alternativt ett stort intresse för IT och vill lära dig mer, samtidigt som du vill utvecklas inom rekrytering och employer branding. Viktigast är att du har viljan och drivet att lära. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering. För att trivas hos oss är du prestationsinriktad, med en sympatisk approach till kollegor och kunder. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Du är bra på att uttrycka dig både skriftligt och muntligt. Vi tror att du har en fallenhet för kreativt skrivande samt ett bra sinne för ordning och struktur. Det är även av stor vikt att du har god människokännedom och ett intresse för att träffa nya människor samt att du värdesätter det egna ansvaret för att nå resultat.

Framgångsfaktorer

  • Tidigare erfarenhet från rekrytering eller försäljning
  • Goda kunskaper i Office paketet

Om oss

NVBS Business IT är en del av NVBS-koncernen som grundades 2012 med verksamhet i norden, totalt är vi idag ca 170 medarbetare. Vi arbetar ständigt med att utbilda och vidareutveckla oss för att ligga i teknikens framkant inom våra verksamhetsområden. Alla medarbetare är högt kompetensmässiga inom sitt respektive område. Vi jobbar aktivt för att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare inom IT-konsultmarknaden och arbetar tillsammans med målet att ta oss dit. Hos oss är det ett öppet klimat med nära till beslut där vi alla tillsammans tar ett stort ansvar där kärnvärden som engagemang, kundnärhet, ödmjukhet och resultat leder oss mot våra mål.

Ansökan

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid, 100%

PLACERING: Stockholm

LÖN: Enligt överenskommelse

Skicka ditt CV och personliga brev till rekrytering@nvbs.se

Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande och då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR chef, Anna Abelt, +46 72 708 77 55