Branscher

Lösningar & Samarbeten
Några av branscherna vi jobbar med:

Olika branscher, unika behov, flera lösningar

TagsIT: Branschanpassade Affärssystem
På TagsIT fokuserar vi på att erbjuda skräddarsydda affärssystemlösningar. Vår expertis sträcker sig över olika branscher, vilket ger oss en unik förståelse för våra kunders behov. Oavsett affärssystem, är vårt team utrustat med djup branschkunskap för att ge relevant och praktisk rådgivning.

Unit4 ERP: Anpassat för Diversifierade Behov
Unit4 ERP är idealiskt för en mängd olika sektorer – från fastighet och bygg till offentlig sektor, inklusive kommuner, landsting och universitet. Systemet är designat för att stödja stora transaktionsvolymer och integrationer, samtidigt som det erbjuder flexibilitet för företagsutveckling och enkel åtkomst till viktig information.

Visma.Net: Specialiserade Lösningar för Bygg & Entreprenad
För bygg- och entreprenadsektorn har vi särskilt fokus på Visma.Net, kompletterat med ett flertal lösningar som optimerar er verksamhet. Visma.Net är dock inte begränsat till denna bransch; vi välkomnar utmaningar från andra sektorer och åtar oss att erbjuda de bästa möjliga lösningarna för just era behov.

Vår ambition på TagsIT är att vara er betrodda partner inom affärssystem. Vi kombinerar professionell kompetens med en engagerad och tillgänglig service för att säkerställa att ert företag får precis det stöd det behöver – varken mer eller mindre.

Några av våra kunder