Fastighetssystem

Unit4 Property Management

Smart fastighetsförvaltning

Unit4 Property Management är en dynamisk lösning för fastighetsförvaltning, designad för att öka lönsamhet och effektivitet. Våra skräddarsydda systemlösningar optimerar allt från hyresgästhantering till fastighetsprocesser, vilket möjliggör mobil, kraftfull och automatiserad förvaltning. Med Unit4 Property Management kan fastighets- och förvaltningsbolag stärka sin verksamhet, med fokus på både intern effektivitet och förstklassig service till kunder och handläggare.

Så jobbar vi

01

Implementering och Anpassning

TagsIT:s specialister hjälper er med implementering och anpassning av Unit4 Property Management. Vi stöttar med allt från nya avtalsstrukturer till indexhantering och systemuppgraderingar, anpassade efter er verksamhet och dess förändrade behov.

02

Interimsroll och Systemförvaltning

Under perioder av förändring eller hög arbetsbelastning erbjuder TagsIT systemförvaltning för Unit4 Property Management. Vår expertis säkerställer en smidig drift och effektiv hantering av ert system.

03

Användarutbildning

TagsIT arrangerar användarutbildningar direkt hos er, omfattande allt från nya moduler till funktioner i Unit4 Property Management, skräddarsydda för er miljö. Vi kan hjälpa er med att komma igång med att arbeta på webben, både för era medarbetare (UPM Webb) och för era hyresgäster (Property Portal).

04

Konsultstöd

För enkel och snabb hjälp dedikerar vi en konsult till er som hanterar era frågor och behov utan krusiduller.

Några av områdena inom Unit4 Property Management

Unit4 Property Management erbjuder en förbättrad uthyrningsprocess där sökande digitalt kan söka lediga objekt och anmäla intresse. Systemet innehåller en flexibel köhantering som låter sökande specificera sina önskemål, vilket förenklar matchningen av rätt sökande med rätt objekt. Från intresseanmälan till underskrivet avtal sker allt digitalt, vilket effektiviserar hela uthyrningsprocessen. Dessutom hanterar systemet automatiskt uthyrning av enklare objekt som studentrum och parkeringsplatser, vilket sparar tid och minskar behovet av manuell hantering.

Unit4 Property Management förbättrar ärendehanteringen, både för gäst och värd. Hyresgäster får möjlighet att självständigt skapa och följa upp sina ärenden online, vilket ökar deras engagemang och användarupplevelse. Systemet tilldelar automatiskt ärenden till lämpliga handläggare, vilket garanterar snabb och riktad respons. Funktionen för att hantera sammankopplade ärenden, exempelvis för alla boende i en fastighet, förenklar kommunikationen och ökar effektiviteten. Dessutom är funktionen utformad med fokus på GDPR, vilket säkerställer att personuppgifter hanteras på ett säkert och integritetsvänligt sätt.

Unit4 Property Management förenklar avtalshantering genom att ge en översiktlig kontroll över alla hyreskontrakt. Systemet underlättar skapandet av digitala avtal för elektronisk signering, vilket gör processen smidigare och mer miljövänlig. Det finns möjlighet att skicka filer för utskrift av avier och
kundfakturor i olika format (papper, PDF, EDI-faktura, internatbanksfaktura och Kivra) via utskriftsleverantörer och vi kan hjälpa till att sätta upp dessa flöden. Du kan enkelt skriva hyreskontrakt med förifylld information från
hyresavtal på blanketter från Fastighetsägarna Dokument eller på egna kontraktsmallar. En annan viktig funktion är möjligheten att snabbt och enkelt justera hyror, vilket bidrar till effektivare ekonomisk förvaltning. All bokföring från UPM förs automatiskt över till Unit4 ERP via en integration. Det finns även möjlighet att integrera bokföringen till andra ekonomisystem. Dessutom erbjuder systemet verktyg för att analysera kontrakt utifrån hyresnivåer och kontraktsperioder, vilket ger en djupare insikt i hyresavtalens struktur och prestanda.

Unit4 Property Management underlättar hantering av bostadsrätter, från att följa lagkrav vid överlåtelser till rapportering till Skattemyndigheten. Systemet är anpassat för den ekonomiska förvaltningen av bostadsrättsföreningar och erbjuder funktioner för automatisk fakturering av avgifter, både till bostadsrättsinnehavare och föreningar. Dessutom ger det styrelsemedlemmar möjlighet att följa upp avgifter och boende via ett mobilt gränssnitt, vilket gör det möjligt att sköta förvaltningen mer effektivt och tillgängligt.

Några av våra kunder

Kontakta oss så hjälper vi dig

porträttfoto man
Sami Aaraj

VD Väst & Marknadsansvarig

porträttfoto man
Johan Sahlström

Försäljningschef

Maila till oss