Beslutsstöd

Power BI - modern analys och datavisualisering

Hur jobbar vi med Power BI:s lösningar?

Med Power BI från Microsoft, ett ledande verktyg inom dataanalys, tar TagsIT dina affärsinsikter till nästa nivå. Vi hjälper er att samla, visualisera och analysera data från en mångfald av källor. Genom Power BI får ni tillgång till djupare förståelse för er data, upptäcker trender och identifierar viktiga avvikelser. Rapporterna är enkla att dela och dashboards kan skapas i molnet, vilket gör dem tillgängliga överallt – på datorer, surfplattor och mobiler.

Vårt team på TagsIT är experter på att maximera nytta av era datakällor. Vi står redo att assistera i att samla in och integrera data samt skapa anpassade rapporter som passar just era behov. Vi tror på att börja med ett mindre projekt för att ni snabbt ska kunna se värdet i Power BI, och när ni känner er redo, utvidgar vi funktionerna för att fullt ut möta era specifika krav.

För användare av Unit4 ERP eller Visma.net erbjuder vi en förenklad introduktion till Power BI. Börja er resa med förbyggda mallar och experimentera med rapporter för att få en känsla för verktygets potential.

power bi mockup

Vårt erbjudande

01

Datahämtningar och Datamodell

Med TagsIT blir datahämtning och modellering enklare. Vi kopplar snabbt upp er ekonomidata och optimerar den för att skapa en effektiv datamodell. Om ni behöver, kan vi även utöka modellen med data från ytterligare källor.

02

Nyckeltal och Visualiseringar

Vår grunduppsättning inkluderar många viktiga ekonomiska nyckeltal, samt visualiseringar av er finansiella status. Med dessa verktyg kan ni enkelt överblicka och analysera er ekonomiska information.

03

Utbildning


Vi erbjuder en effektiv introduktion till Power BI, där ni snabbt lär er skapa anpassade dashboards baserade på relevanta nyckeltal och visualiseringar för varje användare.

04

Support och Vidareutveckling

Vårt ansvar slutar inte vid implementationen. Vi säkerställer att datahämtningarna fungerar kontinuerligt, så att ni kan dra full nytta av Power BI. Genom att välja Power BI med TagsIT kan ni förvänta er en smidig och effektiv lösning som ger er möjlighet att fatta välgrundade beslut baserade på konkreta data.

Några av våra kunder

Kontakta oss så hjälper vi dig

porträttfoto man
Sami Aaraj

VD Väst & Marknadsansvarig

porträttfoto man
Johan Sahlström

Försäljningschef

Maila till oss